MUSIK: KWABS – LAST STAND

Herre. Min. Gud. Så. Vackert. Det. Här. Är.

kwabs

KWABS LAST STAND (Soundcloud, låt) @@@@

Denna unge britt visade redan tidigare i år prov på magisk modern R&B på sin Soundcloud-sida i form av Spirit fade och nu har i dagarna släppt en ny låt, Last stand. Och det enda jag ställer mig undrande till är: när i helvete kommer albumet?? På en bädd av spartanska, elektroniska beats och rymdisk atmosfär, ligger Kwabs mörka, sensuella och oförlikneliga röst, som bär en till himlen och hem igen. En av de mäktigaste och vackraste röster på väldigt, väldigt länge. Det plus en låt som med sin gyttjetunga gospelfeeling suggestivt växer och blir större för varje beat, varje synthigt ackord och varje vacker ton.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: