VIDEO: SOLANGE – LOVERS IN THE PARKING LOT

Kan pop vara fullkomligt?

solange_losing-you_900-600-600x4001

Jag hoppas inte. För då skulle jag sluta leta efter den perfekta låten. Men om något närmar sig perfektion låter det ungefär så här. Lyxig R&B invävt med pop och indie, som blickar både mot 80- och 90-tal, som sedan integrerats med det bästa ur 00-talet. Och nu har Solange Knowles släppt en alldeles förtjusande video till Lovers in the parking lot., som återfinns på vinterns EP True. Komplett med dansmoves från en jazzklass på 80-talet (step – touch – step – touch/ chasse – chasse – chasse) stuffar hon omkring i köpcentrum och lyser som en stjärna. Näst intill popperfektion.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: