MUSIK: BRITNEY SPEARS – WORK BITCH

Seriöst, den här donnan upphör inte att förvåna.

britney

BRITNEY SPEARS WORK BITCH (RCA/Sony, singel) @@@@

Britney Spears bästa body of work har alltid innehållet en strå av svärta och något motsägelsefullt. Hela albumet Blackout, där en trasig Britney hittade en perfekt sorgsen ton i sina lyxigt svarta poppärlor. Eller som i min personliga Britney-favoritlåt, sanslöst vackra Unusual you, där hon återfinner en strimma efterlängtad hopp, mitt i all misstro. Den svärtan finns även i nya Work bitch, denna pikanta poptechnodänga, där Brittan satt som mål att höja arbetsmoralen. Det är skruvat och mainstream på en och samma gång, och det finns väl inget bättre sätt att göra det på än att svepas med i hennes bisarra Brittniska accent, repetitiva uppmanande och will.i.ams hypnotiska, snortajta produktion. Jag fullkomligt älskar detta! Det här betyder bara en sak, höstens dansgolv tillhör Ms Spears!!

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: