MUSIK: HOT NATURED FEAT. RÓISIN MURPHY – ALTERNATE STATE

Hon håller oss fans definitivt på halster, genom att fresta oss med lite randomreleases.

roisin

HOT NATURED FEAT. RÓISIN MURPHY ALTERNATE STATE @@@ (singel)

Det måhända vara Hot Natured med Róisin som featuring-artist, men det är något irländskan gör, som får alla andra närvarande att reduceras till featuring. Hon tar över hela Alternate state, genom att ömsom attackera, ömsom smeka kompositionens vokaler, konsonanter, nyanserna, fraseringarna och det gör hon som ingen annan. Den sensuella jazzsläpiga stämmans svepningar kontra de svala, klubbiga rytmiseringarna gör att hon står helt i en klass för sig själv. Ingen Kylie, Annie eller Sophie kommer ens i närheten, när Róisin ställer sig bakom micken och på klubbscenen. Alternate state, som är plockad från DJ/producentgruppen Hot Natureds album Different Sides Of The Sun, är långt ifrån ett mästerverk, men Murphy, som inte bara är pålitlig, hon även lyfter den luftiga och svala klubbagatellen, till något mer minnesvärt.

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: