MUSIK: MATEO – SING ABOUT ME

Oh man, det här är så vackert!

vibe-mateo-sing-about-me

Denna man upptäckte jag ifjol med lovande debut EP:n Suite 823, där han bl.a. strålade i kapp med Stacy Barthe i Looking you up. Sen dess har jag gått och väntat på nytt material och likt många andra i dessa dagar, släpper han lite nya låtar/covers lite härs och tvärs, vilket bl.a. har gjort att jag har missat denna pärla, Sing about me, som han släppte redan i början av året.  Det är delvis en cover på Kendrick Lamars Sing about me, I’m dying of thirst, men med en helt egen vers. Damn, vad bra det här är! Han följer i spåret av artister av Miguel och Frank Ocean, som satt som mål att återinföra ära och själ i R&B igen, bortom klubbdängor. Och vilket sätt att göra det på! Han är även aktuell med en ny EP nu i augusti, We’ve met before, men mer om den senare.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: