MUSIK: JEREMIH – LOVE HANGOVER

I väntan på nya albumets vara eller inte vara, släpper Jeremih en ny låt.

jeremih-karate-chop

Jeremih, som kanske/kanske inte släpper nytt album i år och som efter magnifika mixtapen Late Nights With Jeremih verkar ha fortsatt på sitt vinnarstråk, för även de låtar han släppt via bl.a. Soundcloud, har varit det ena styrkeprovet efter det andra. Som nya, purfärska Love hangover, där han fortsätter att experimentera med rytmer, melodier och arrangemang, som inte väljer att följa medströms. Den lustfyllda lekandan från mixtapen sitter i och det är något berusande med Jeremihs stämma, som sätter mig i stämning direkt. Kommande albumet Thumpy Johnson är definitivt något att se fram emot. Oavsett om den kommer i år. Eller nästa år. Hoppas på de föregående.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: