MUSIK: DRAKE FEAT. MAJID JORDAN – HOLD ON, WE’RE GOING HOME

I väntan på nya albumet droppar han ännu ett nytt spår.

drake

De låtar han släppt via sin blogg och Soundcloud-sida har varit allt från tunga hiphopsingeln Started from the bottom, till suggestiva The motion, till senaste hypnotiska All me. Då är det inte bara lite överraskande att han nu släpper en vansinnigt snygg och slick souldiscodänga, Hold on, we’re going home som dessutom visar Aubrey Graham på sitt mest sensibla humör. Och jag smälter. Jag var tvungen att ge låten ett dygn, för att se att det inte handlade om förstalyssningstjusningen, men nej då, ett dygn senare och X antal lyssningar senare, sitter den där fortfarande som ett smäck. Lika sensationell, lika slick, lika läcker och sensibel. Och plötsligt är förväntningarna inför Nothing Was The Same löjligt höga.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: