SPELLISTA: SPEEDO PLAYLIST RARA

Musiktjänsten Rara bad mig göra en specialdesignad spellista.

image001

Den digitala musiktjänsten lanserades i december 2011 och finns numera i 33 länder. I dagsläget innehåller deras låtkatalog ca 18 miljoner låtar och den reklamfria tjänsten är i månatlig prenumerationsform. Dels som “web”-versionen, som ger fri musik till datorn och din Mac, medan “premium”-versionen även ger access till tjänsten på mobila enheter.

Jag gjorde då en gästspellista med fokus på R&B, soul, hiphop och pop, och jag la fokus på att hitta det bästa av de senaste, som t.ex. Raheem DeVaughns Love connection, The-Dreams IV play, Mack Beats Lägg dig ner och Pet Shop Boys Vocal. Men det slank även med ett par godingar från häromåret, såsom Frank Oceans Lost och BJ The Chicago Kids Good luv’n. Och jag vill ju väldigt gärna dela den spellista med er, så har du tillgång till rara, klicka här.

Tagged ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: