VIDEO: M.I.A. – BRING THE NOIZE

Sommarens konstigaste klubbhit månne?

Konbini-Bring-The-Noize-MIA

Till en början lät det seriöst som noise, oljud, och det tog mig i en handfull lyssningar innan jag fattade vad hon höll på med. Väl här på andra sidan så är Bring the noize högst beroendeframkallande i sitt myller av rytmer, ljud, röster och annat charmerande buller. Lika kompromisslös som alltid trampar M.I.A. nytt, mäktigt vatten och struntar fullständigt i trender och konventioner. Ja, med förra singeln Bad girls och nu denna, blir jag tämligen taggad inför nytt albumsläpp. När nu den, Matangi, kommer ut, då den skulle kommit ut ifjol, men blivit uppskjuten gång på gång. Nå, den som väntar…

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: