VIDEO: ELLI INGRAM – POETIC JUSTICE

Så här ska en coversten slipas.

Elli-Ingram-Poetic-Justice

Ännu en skön brittisk donna med soul i strupen och blott 19-åriga Elli Ingram landar närmare R&B-landskapet är några av sina landsmaninnor, som hon lär jämföras med och som jag inte tänker nämna här. Som det att hon väljer göra en cover på Kendrick Lamars och Drakes samarbete Poetic justice (där Janet Jacksons Any time, any place samplats) från fjolårets suveräna good kid, m.A.A.d. city, visar prov på skön musikalisk inriktning och samtidigt en uppfriskande genreöverskridande respektlöshet. Vilket i sig bäddar för en värdig artist att följa. Och ni kommer att få mer av denna donna snabbare än ni tror.

Originalet:

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: