MUSIK: DRAKE – THE MOTION/ JODECI FREESTYLE

17 september är datumet att plita ner i sin almanacka.

drakemotion

Ja, för det är då Drakes tredje fullängdare Nothing Was The Same släpps. Han har droppat en del ny musik på sin blogg/hemsida October’s Very Own lite tätt som tätt, så det återstår att se vad som sedan återfinns på själva albumet. Men så långt har det varit varierats mellan hip hop och R&B, precis som hans tidigare alster varit. Häromdagen släppte han t.ex. två låtar, varav en är en hip hop-hyllning till 90-talsbandet Jodeci och låten som heter Jodeci freestyle gästas av J.Cole. Den andra, The motion, en skön blandning av Drake R&B-crooning och hip hop-rhymes. Jodå, album nr 3 kan nog också bli en riktig hit.

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: