VIDEO: LOREEN – WE GOT THE POWER

Ni som följt mig lite, vet att denna donna står högt i kurs hos mig, men senaste releasen lämnade en del att önska.

Loreen

Hoppade definitivt inte jämfota när jag hörde We got the power första gången och gör det fortfarande inte. Sen är det något i hennes framträdande numer som inte riktigt landar rätt hos mig. Det är något vagt och lite ofokuserat över det sceniska språket, oavsett om hon är själv eller med dansare. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som stör mig och att det är något som stör mig, är störande. Det är ju Loreen, för bövelen. Nu är den egenregisserade videon till nya, rätt tama, singeln We got the power här och den är riktigt snygg, men också lite av samma anda, som hennes framträdande. Lätt ofokuserad.

Men jag är övertygad om att hon snart kommer tillbaka på rätt spår.

Tagged ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: