MUSIK: JEREMIH FEAT. BIG SEAN & PAUL WALL – OL’ SCHOOL PONTIAC

Här har vi en av Speedos senaste upptäckta darlings, som snart tågar in med nytt album.

nww1_Jeremih

Fortfarande är hans mixtape Late Nights With Jeremih det senaste halvårets mesta och bästa du kan lyssna på. Okej, visserligen släpptes den i augusti ifjol, men jag hittade den i julas. Ett mer komplett, fullblodat och inspirerande album/mixtape får du sannerligen leta efter. Vilket givetvis höjer förväntningarna inför kommande albumreleasen i sommar med titeln Trumphy Johnson och här kan ni höra ett första smakprov, Ol’ school Pontiac, som är mer hip hop än R&B och inte alls olikt från det bjuds på Late Nights-mixtapen. Vågar jag hoppas?

Bifogar även titelspåret från den omtalade mixtapen Late Nights With Jeremih. Det är stycke R&B-magi, R&B-mästerverk eller bara ren R&B-kärlek. Dessutom har ett av spåren, Fuck U all the time, från mixtapen officiellt släppts som en singel, under titeln All the time, inför kommande albumet, med ny vers tillagt av Lil Wayne. Garanterat XXX-rated, det kan jag lova. Men knappast mindre bra för den skull.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: