VIDEO: PJ MORTON FEAT. STEVIE WONDER – ONLY ONE

En för mig, ny begåvning, men han är definitivt ingen gröngöling.

PJ-Morton-Built-For-Love

Han har skrivit och producerat låtar åt artister som Monica, LL Cool J och Jermaine Dupri, samt även vunnit en Grammy för låten Intrested som han skrev och proddade för India Arie. Två album, ett livealbum och en EP har han hunnit släppa ut sedan 2005. Han har de senaste åren hoppat in som keyboardist åt Maroon 5, på deras turnéer, men nu är siktet inställt på solokarriären och nu i maj kommer albumet som är döpt efter hans hemstad, New Orleans. Singeln som släppts för att reta smaklökarna är Only one, med gästande Stevie Wonder på munspel. Det här är elegant, klassisk och humörhöjande soul och detta gör mig så lycklig.

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: