MUSIK: DWELE – GOING LEAVING

Imorgon ska jag äntligen få se en av mina favoritartister live.

dwele-456-72512-1343238316

Den Detroit-bördige Andwele Gardner, eller kort och gott, Dwele, ställer sig på Faschings scen i morgon och vissa förväntningar finns givetvis. Har lyssnat på denna begåvade musiker, sångare och låtskrivare ända sedan älskade debuten Subject kom 2003 och han har hållit neosoulflaggan högt och stolt ända sedan dess. Fjolårets lysande album Greater Than One är ett lysande exempel på att neosoul på något sätt inte går att räkna bort i dagens rika och nyanserade soul- och R&B-scen. Här nedan kan ni lyssna på Going leaving, bara ett av flera bedårande stycken extraordinär soul som jag hoppas få uppleva i morgon.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: