VIDEO: LAURA MVULA – THAT’S ALRIGHT

Lyllos er som har söndagsbiljetter till Stockholm Music & Arts.

Laura+Mvula+Arrivals+Prince+Trust+Success+H2EZEKn_Tvtl-457x390

Ni får inte bara Prince, ni får även se denna underbara kvinna från brittiska öarna, vars briljanta debutalbum Sing To The Moon ni absolut inte får missa. Ett album som svänger genom flera musikaliska tidseror, som om det vore den mest självklara saken i världen och framför allt lyckas hon med att skapa en helt egen, fantastisk musikalisk värld. Lyssna bara mäktiga That’s alright, som dessutom nu fått en snygg, snygg, SNYGG video. Ja, det görs sådana fortfarande och den här blir jag alldeles lycklig av. Och som en bonus får ni även en snygg liveversion av låten, som hon framförde på Later… with Jools Holland häromkvällen. Som sagt, lyllos er som får se henne live i augusti.

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: