VIDEO: HAIM – FALLING

Michael Kiwanuka vann det ifjol och i år vann denna trio BBC Sound of 2013.

Bild

Denna systertrio från Los Angeles, ser ut som en punkigare version av First Aid Kit, men låter definitivt inte som ett Americana-band. Systrarna Este, Danielle och Alana Haim integrerar tillsammans, med gruppens fjärde osynliga medlem Dash Hutton, lika delar folktoner med R&B-känsla i nya Falling och landar i en ljuvlig modern vibb av 80-talet. Typ. Svårt att avgöra riktigt vad det låter som. Sen nämner dom också band som TLC och Destinys Child som inspirationskällor.  Men bra är det. Så in i helvete. Sen har vi den psykedeliska videon här nedan och det är en bisarrt ljuvlig krock med bild och ljud. Helt klart värda att hålla ögonen öppna för.

Tagged ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: