VIDEO: LOREEN – HEAL

 

I dessa MF-dagar, där svenska folket nu verkar ha tappat sin goda smak från ifjol, är det värt att påminna att ibland kommer det även bra saker ur det pseudomusikaliska spektaklet.

Loreen-Heal-Music-Video

Jag kan se framträdandet av Euphoria från Melodifestivalen och ESC om och om igen, för det är ren och skär magi. Tre minuter av scenisk popmagi. Dock har hennes efterföljande framträdanden lämnat en del att önska. För att se Loreen sitta på knä och sjunga sina känslomässiga clubanthems är inte riktigt i linje med scenisk kvalité. Då hjälper inte ens hennes sensationella röst. Bäst har det varit när hon tillsammans med några musiker gjort avskalade versioner av albumspåren. Eller som på Grammisgalan, där hon och Kleerup bländade oss med Requiem Solution. Nu har hon släppt en video till albumets titelspår, som även är ett av albumets bästa spår, Heal. Vackert, flummigt, tydligt och så ljuvligt. Så Loreen.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: