MUSIK: RAHEEM DEVAUGHN – LOVE CONNECTION

Mannen som kallar sig för R&B hippie neo-soul rock star har i dagarna släppt en ny singel. 

raheem-devaughn

Med denna nya generation av ofantligt begåvade sångare och låtskrivare, som blommat ut under de senaste åren, såsom Frank Ocean, Miguel, The Weeknd och Elijah Blake, har även de R&B- och soulsångare som under 00-talet var som hetast, varit tvungna att börja se sig om efter något nytt, eller åtminstone något förnyande i denna pånytt födda genre.

En av de jag lyssnade frekvent på under 00-talet och som med sitt tredje album, The Love & War MasterPeace (2010) definitivt visade att han var en kraft att räkna med, var New Jersey-bördige Raheem DeVaughn. Han har under de senaste åren delvis haft ett eget radioprogram, samt att han under fjolåret släppte två mixtapes, Destination Loveland och Heemy Taught Me 2, där framför allt den sistnämnda visade prov på en nyantändning.

Och så nu då, ny singel, Love connection och ett album i sommar, A Place Called Loveland. Det här bådar sannerligen gott. Köp här på iTunes.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: