VIDEO: KEYSHIA COLE x 3

Jag var bara tvungen. 

En sen upptäckt för mig, men ack så ljuvlig. 30-åriga Keyshia Cole debuterade 2005 med The Way It Is och har sedan dess släppt ytterligare tre album. I höst kommer femte albumet Woman To Woman, som också kommer att ackompanjeras av en dokusåpa, hennes andra, Keyshia Cole: Family First, där amerikanska tittare kan följa henne och hennes familj.
Men jag lägger fokus på hennes imponerande låtkatalog, som jag inte kunnat slita mig ifrån denna vår och sommar. Hon är sensationellt bra och framför allt är det imponerande med en R&B-artist som har en sådan genomgående hög kvalité på sitt material. Okej, på albumet A Different Me, (2008) tappade hon lite fokus och började experimentera lite väl. Sedan är hon som sångerska klart mer övertygande och trovärdig, än de flesta artister i samma genre. Även i de svagare stunderna.
Ja, detta är ett enda långt hyllningsinlägg. Kompromisslöst. Jag älskar Keyshia!!!
Så här kommer tre mäktiga låtar med denna sköna böna. Först älskingslåten Long way down, från förra albumet Calling All Hearts (2010) och sedan Shoulda let you go, från andra albumet Just like you (2007). Och avslutningsvis Take me away, även den från Calling All Hearts.Och några bonusspår finns det alltid plats för:Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: