TV: SYTYCD9 – ELIANA GIRARD

Nionde säsongen av So you think you can dance har hållit en väldigt hög lägsta nivå.

Med det sagt, har jag inte lyckats hitta någon tydlig favorit, ej heller blivit berörd på samma sätt som t.ex ifjol, då Melanie Moore tog mig med storm redan i auditionprogrammet (inlägg, inlägg 2). Men så sakteliga har en dansare börjat ta favoritform och det genom att visa bredd, djup och personlighet. I massor. Och krydda det med oklanderlig teknik, som i hennes fall blir ett hjälpmedel, snarare än ett hinder. Som det blir för många andra.
Balettdansare Eliana Girard har oavsett genre och kvalité på de koreograferade nummer, haft en tydlig uppåtkurva och alltid varit spot-on, men det är först de två senaste veckorna som hon blommat ut, framför allt i Stacey Tookeys moderna stycke, som ni kan se här nedan. Men ni kan även se henne i ett snyggt hip hop-nummer av Nabbytabs (Napoleon och Tabitha D’umo) och ett vackert balettstycke i koreografi av Desmond Richardson och Dwight Rhoden.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: