NYHETER: FRANK OCEAN KOMMER UT

Okej, det är sällan jag tycker att komma-ut-nyheter är värda att skriva om, men den här kunde jag inte låta passera.

24-åriga Frank Ocean, som varit verksam i hip hop-kollektivet OFWGKTA och släppte ifjol den sensationella mixtapen Nostalgia, Ultra har nu via sin Tumblr-sida skrivit ett öppenhjärtigt och vackert brev om sin komma-ut-process. Detta gör han bara veckor innan hans första officiella album, Channel Orange kommer ut och jag blir alldeles emotionell av nyheten. Varför, undrar du? Det är väl knappast så märkvärdigt längre att en artist kommer ut som gay. Och i sig, är jag också på den linjen.
Men att en r’n’b-artist, med en fot inom hip hop-sfären, gör detta, kort innan en ny albumrelease, ÄR stort. Och en sällsynt begåvad artist dessutom. Fjolårets mixtape var utom denna värld och även om jag näst intill älskat sönder den, kommer jag att krama den lite hårdare från och med nu. Tills nya albumet kommer 17 juli. Väntan är olidlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: