R.I.P. WHITNEY HOUSTON

En popsoullegend har gått ur tiden.

Det är sorgligt och tyvärr inte så överraskande med tanke på hur Whitney Houstons liv sett ut de senaste åren. Det är en stor förlust och en begåvning som, hade hon förvaltat den bättre, haft mycket mer musikaliskt att uträtta. En magisk röst, som var som bäst i början av hennes karriär. Min favorit-Whitney är den på hennes självbetitlade debut som jag köpte som LP, när det begav sig. Vuxensoul som egentligen var alldeles för brådmoget för den 11-åriga Speedo, men som jag älskade den plattan. Här har ni Saving all my love.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: