LIVE: ADELE – SET FIRE TO THE RAIN

Hon är inget mindre än sensationell som sångerska och person, och så lätt att älska.

När Adeles andra album 21 kom ut tidigare i år, fastnade den inte riktigt i mitt nät. Den kändes lite väl balladtung och anonym trots hennes magnifika sång. De senaste veckorna har jag gett den en andra chans och även om den stundom fortfarande är anonym, har den ändå växt och några spår sticker ut, såsom fantastiska Set fire to the rain, som jag bifogar i en suverän liveversion från Graham Norton Show från i våras. Som en liten bonus lägger jag in en ytterligare en del av programmet där Adele intervjuas och inte nog med att hon sjunger som om hon vore från en annan tid och värld, så är hon en av de mest roliga och genuina artisterna, som bjuder hejdlöst på sig själv och sitt liv. Jag har skrattat till det här klippet så att tårarna sprutat åt höger och vänster. Ljuvligt!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: