DANS: SYTYCD – MELANIE MOORE

Säsong 8 visar sig vara en liten krutdurk av emotionella dansverk, oavsett om det rör sig om modernt, samba eller hiphop.

Den som utmärkt sig för mig sedan auditionprogrammen och sedan fortsatt genom den pågående säsongen att på ett exceptionellt sätt utmärka sig är 20-åriga Melanie Moore. Jag bara älskar den här tjejen och hon måste, måste, MÅSTE vinna! Tillsammans med sin partner Marko Germar har hon hittills levererat bl.a. ett oerhört vackert modernt stycke koreograferat av Travis Wall och nu senast ett magiskt hiphopnummer i koreografi av NabbyTab, eller Napoleon och Tabitha D’Umo som dom egentligen heter. Och som jag sagt tidigare och jag säger det igen. I inget annat program hittar du den här bredden av underhållning.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: