JOHN GRANT – WHERE DREAMS GO TO DIE

Efter en tydlig överdosering av schlagermusik, behövdes jag införa lite balans i vardagen och det tackar jag fantastiska John Grant för.

Till min stora glädje har jag upptäckt att John Grant gör två konserter i Sverige till våren. 27 april besöker han Nefertiti i Göteborg och 28 april är Södra Teatern i Stockholm platsen där du ska befinna dig. Och där kommer jag att befinna mig. Sedan upptäckten av mästerliga Queen of Denmark tidigt i år, har John Grant förgyllt min vardag med sina märkliga och mäktiga sånger, och som det ser ut fortsätter han att förföra och beröra mig en bra bit in på våren.
Här nedan kan ni lyssna på Where dreams go to die. En av dessa tolv mästerverk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: